Studio Orange gelooft dat het beste resultaat wordt behaald door een nauwe samenwerking en goed luisteren naar de wens van de klant. Op deze manier wordt elke website een succes en bent u als klant tevreden.

Hoe We Werken

01

 

Intake

02

Gegevens Verzamelen

 

03

Ontwerpen

 

04

Bouwen

 

05

Testen

 

06

Go Live!

Door vast te houden aan bovenstaande stappen en de nauwe samenwerking met de klant wordt een optimale kwaliteit van de website geoptimaliseerd. Niet alleen het ontwerp, maar zeker ook de inhoud,

We leggen de focus op...

Webdesign

Een website die er goed en verzorgt uit ziet wekt vertrouwen bij de bezoeker. Wij zorgen voor een perfect design dat past bij uw organisatie.

Door goed te kijken naar de huidige of eventueel nieuwe huisstijl, die wij ook kunnen verzorgen, laten we de website aansluiten op de rest van uw kanalen, zoals briefpapier, winkel of twitter/facebook pagina. Eenduidigheid in Design.

 

Drupal CMS

Studio Orange maakt hoofdzakelijk websites op basis van Drupal CMS. Dit CMS heeft alles in zich voor een solide snelle website.

We hebben meerder jaren ervaring met dit robuste CMS. Drupal wordt in de markt ondersteund door een grote community die zorgt voor modules ter uitbereiding van de mogelijkheden van het CMS alsmede de veiligheid d.m.v. security updates. Het maakt niet uit wat voor soort website u wenst, wij maken hem.

 

Mobile en Responsive Design

Het surfen via een mobiel apparaat neemt snel toe. Gerenomeerd bedrijf Cisco voorspelt dat het percentage van al het internet verkeer in 2017 66% mobiele verkeer zal zijn.

Studio Orange kan uw website ook voor mobiele apparaten geschikt maken. Hiermee bedoelen we niet dat de website op volledig formaat te zien is op een mobiel appraat, maar zich echt schaalt naar het kleinere scherm van een ipad of iphone. Responsive Design dus. Responsive Webdesign wordt nader toegelicht op de pagina Responsive Webdesign

 

Grafische Vormgeving

Ieder heeft zo zijn talenten. Daarom maakt Studio Orange gebruik van de diensten van een grafisch expert. De grafisch vormgever kan een design maken van een website of een logo, huisstijl of andere beeldmerken.

 

Search Engine Optimization

Een website moet goed gevonden worden. Studio Orange neemt SEO mee in het ontwerp van elke website. Zo wordt er gekeken naar niet alleen de technische aspecten van SEO, maar ook hoe de teksten zijn opgesteld, titels van pagina's en extra landing pages.