E: info@studioorange.nlT: +31 (6) 21153213

Restaurant Judo Diemen.

Enigzins geforceerd moet er voor Restaurant Judo te Diemen een nieuwe website ontwikkeld worden. De oude provider is er vandoor gegaan met alle gegevens. Judo kan niets meer aanpassen aan de site. Deze is nu dan ook verouderd. Het nieuwe platform moet ruimte bieden voor het opvoeren van menu's voor zowel in het restaurant als take-away. Het menu is aan verandering onderhevig dus zal door judo zelf beheer moeten worden. De ontwikkeling en de hosting neem Studio Orange voor haar rekening.
Technieken:

Bohre Etaleren en Reklame

Bohre Etaleren en Reklame heeft ons gevraagd een nieuwe website op te zetten welke voldoet aan de moderne technieken. Ook moet Bohre zeer goed gevonden gaan worden in Google. Dus SEO. Google Integratie. Daarnaast zal het nieuwe platform Bohre helpen een portfolio op te bouwen en te showcasen aan de bezoeker.
Technieken:

Sheeped - shpd Webshop

Voor Sheeped maken we op dit moment een geweldige webshop. Natuurlijke produkten uit het buitenland worden straks aangeboden in een fraai vormgegeven, zeer gebruiksvriendelijke webshop. Produkten moeten eenvoudig toegevoegd en beheer kunnen worden, en de bezoeker moet eenvoudig zijn weg vinden in de webshop.
Technieken:

SEO voor Rijschool Zeker Maarssen

Voor rijschool Zeker in Maarssen hebben we de site onder de loep genomen. De site werd niet goed gevonden in Google. De site is tekstueel aangepast en de meta tags zijn herschreven. Daarna is de site opnieuw door Google geidexeerd. Zie http://rijschoolzeker.nl voor de site.
Technieken:

YourEventWorker

Voor het bedrijf YourEventWorker, wat medewerkers levert voor verschillende events. Zijn we gevraagd om een nieuwe website te maken. Een belangrijk element in de nieuwe website wordt het presenteren van reeds uitgevoerde werkzaamheden en het tonen van opdrachtgevers. Met deze opdrachtgevers heeft YourEventWorker een hechte band. De opzet wordt gedaan met mobiel en SEO als basis.
Technieken:

KDV De Kleine Wereld

Voor KDV De Kleine Wereld hebben we een website ontwikkeld. Het design is speels opgezet, met als achtergrond de techniek van Drupal en Bootstrap.
Technieken:

Vermaat / RFI RFP

Vermaat ontwikkelt horeca- en retailconcepten op maat voor bedrijven, ziekenhuizen, culturele instellingen en evenementen. Ook zet Vermaat eigen concepten in de markt. Ook heeft Vermaat de site www.werkenbijvermaat.nl waar alle vacatures op staan. Echter worden deze vacatures niet goed gevonden in Google. Momenteel is Studio Orange in gesprek met Vermaat om een passende oplossing aan te bieden.
Technieken:

LDIJ IJsselstein

De politieke partij LDIJ IJsselstein wil een communicatie platform in de vorm van een interactieve website. De website moet een centraal punt zijn in de communicatie met leden. Daarnaast zal er actief content op worden gepaatst.Studio Orange heeft de opdracht gekregen om dit platform in te gaan richten. Zowel technisch als vormgeving. De website is op 2 april 2015 live gezet.
Technieken:

Breunese Massage

Breunese Massage is een massage bureau dat gespecialeerd is in klachtenbehandeling aan particulieren en bedrijven. Echter wordt de huidige website niet gevonden in Google. Onze hulp is ingeroepen om de site om te zetten naar Drupal, kleine visuele verbeteringen toe te passen en om onze SEO specialisatie toe te passen.
Technieken:

IJsselsteinse toertocht

Er is een geweldig initiatief gestart in IJsselstein. Op 21 juni 2014 vindt de eerste editie van de IJsselsteinse toertocht plaats. De opbrengsten van deze wielerronde komen geheel ten goede aan de IJsselsteinse Zonnebloem. Uiteraard rijden we zelf ook met een team mee. De Studio Orange wielerkleding wordt al ontworpen. Studio Orange sponsort in 2015 (de 2e editie) een website voor deze wielerronde. De besprekingen over hoe deze eruit gaat zien moeten nog starten, maar dat het een succes wordt, dat staat vast.